Nyhetsbrev FALF-konferens 2015

0
1331

Abstract och författarinstruktioner

Det har glädjande nog varit en god uppslutning på ”Call for abstract”. Inte mindre än 58 abstracts har registrerats. De som har skickat in har erhållit en bekräftelse och även instruktioner om hur de ska gå vidare. Instruktioner ligger även tillgängligt på konferensens hemsida.

Anmälan och registrering

Glöm inte bort att anmäla och registrera dig till konferensen. Tidig anmälan (före 24 april 2015) kostar 3000 SEK för fullbetalande, 1500 SEK för studenter, det innebär att både registrering och betalning skall vara gjorda innan 24 april. OBS! Vid anmälan efter 24 april 2015 kostar det 4000 SEK för fullbetalande. Vid frågor om registreringen vv. skriv till falf2015@falf.se och ange i ämnesfältet ”Registrering”.

Boende

Som nämnts tidigare har vi reserverat ett antal rum i Landskrona för konferensens räkning. Vi kan dock inte garantera hotellplatser till specialpris utan det är ”först till kvarn” som gäller. Se mer info under fliken ”Boende” på konferenssidan.

Övrigt

  • Carin Håkansta som i höstas disputerade på avhandlingen Swedish Working Life Research Formation and conceptual development of a research field in transition kommer att inleda en diskussion kring den arbetsvetenskapliga forskningens roll i Sverige idag.
  • Vi kan också informera om att vi inte glömt bort underhållningen. Glädjande nog kommerCarlings Big Brass Band (med Gunhild) att underhålla oss vid konferensmiddagen.
  • Är du intresserad av att göra en posterpresentation glöm inte att anmäla detta i god tid till konferensledningen.

Se mer på konferensens webbplats: https://falf.se/falf2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.