Doktorandnätverket

FALFs (forum för arbetslivsforskning) doktorandnätverk välkomnar dig som är doktorand med intresse för arbetslivsfrågor till en mötesplats samt nationell gemenskap där du kan träffa doktorander från lärosäten spridda över landet. Nätverket kostar ingenting att vara med i och alla doktorander inom arbetsrelaterade forskningsdiscipliner är välkomna att delta. Doktorandnätverket är en samlingspunkt för doktorander i alla utvecklingsfaser och här hjälps vi åt med att berika vår tid som doktorander genom gemensamma samtal, diskussioner och reflektioner relaterat till ämnet arbetslivsforskning, samt resan vi gör som doktorander. Här får du ta del av, och dela med dig av kunskap och erfarenhet när ses vid fyra sammankomster under året samt i samband med FALFs årliga konferens (juni) där vi diskuterar, nätverkar och inspireras utifrån de intressen och behov som finns i gruppen.

Tillsammans främjar vi och bygger den svenska arbetslivsforskningens framtid!

Vill du finnas med på vår maillista eller har frågor, kontakta Elin Storman (ems@du.se) eller Carin Hellström (carinhe@kth.se).

Tycker du nätverket låter intressant men är senior forskare? Eller är du master-student med tankar om att vilja doktorera? Om du är intresserad av att gästa oss så är du varmt välkommen att höra av dig via kontaktuppgifterna ovan. Vi tar med jämna mellanrum in inspirationsföreläsare för att berika våra diskussioner ytterligare.

Sammankallande för nätverket

Elin Storman 
doktorand
Arbetsvetenskap
Högskolan Dalarna och Karlstad universitet. 
Telefon: 023-77 82 80
E-post: ems@du.se

Vice sammankallande för nätverket

Carin Hellström
doktorand
Ergonomi
KTH,
Telefon: 073-094 71 76
E-post:carinhe@kth.se

Doktorander på FALF-konferens i Kiruna 2022
FALF-doktorander på skrivardagar i Stockholm 2022