Makt och inflytande

1
1493

Inbjudan till Arbetsmarknad & Arbetslivs temanummer: Makt och inflytande

Arbetsmarknad & Arbetsliv erbjuder härmed forskare möjligheten att få medverka i tidskriftens specialnummer om makt och inflytande. Numret ges ut i samarbete med Arena Idé och syftet är rikta sökljuset mot dessa frågor och hur de tar sig uttryck i dagens arbetsliv.

Artiklarna kan behandla makt och/eller inflytande i vid mening och avse såväl i som över arbetet. Det kan röra specifika maktrelationer eller maktbaser, eller det kan handla om frånvaron av makt och inflytande och dess konsekvenser.

Området är vitt och omfattar allt från relationen mellan arbetsmarknadens parter till maktyttringar på grupp- och individnivå. Vi är övertygade om att det finns en mängd forskning på området och att vi tillsammans kan skapa ett mycket intressant temanummer.

För att manus ska bedömas ska det vara skrivet enligt tidskriftens författarinstruktioner: http://www.kau.se/arbetsmarknad-arbetsliv. Vi ser helst att manus är på svenska. Färdigt manus ska vara inskickat senast den 31 oktober 2014 till a&a@kau.se.
Välkommen att skicka in ett manus!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.