FALFs Nationella forskarskola 2013-15

0
1194

Sex forskarkurser kommer att ges inom ramen för FALFs nationella forskarskola med start vårterminen 2013. Den första kursen är finanserad av Vinnova och de övriga av FAS. Planering och samordning är förlagt till arbetsvetenskap vid Karlstads Universitet och till en styrgrupp bestående av Jan Ch Karlsson, Ann Bergman, Jan Johansson och Gunnar Aronsson. Forskarskolan omfattar en kurs per termin. Kursplaner, exakt tidpunkt för genomförande och övrig information rörande kurserna kommer att läggas ut löpande på FALFs hemsida.

Följande kurser kommer att erbjudas.

 • 2013 vt, Arbete, genus och teknik, Centrum för genusvetenskap, Karlstads Universitet och Arbetsvetenskap, Luleå tekniska universitet.
  Ansvariga: Ulf Mellström och Lena Abrahamsson.
 • 2013 ht, Fallstudier och etnografisk analys i arbetslivsforskningen, Institutionen för samhällsvetenskaper, Södertörns högskola.
  Ansvarig: Paavo Bergman.
 • 2014 vt, Arbetsmarknadsregimer i ett svenskt, europeiskt och globalt perspektiv, Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, Göteborgs universitet.
  Ansvarig: Tommy Isidorsson.
 • 2014 ht, Ledarskap i ett globalt perspektiv, Arbetsvetenskap, Malmö högskola.
  Ansvarig: Tuija Muhonen.
 • 2015 vt, Frivillig och ofrivillig rörlighet och inbäddning i arbetslivet: Psykologiska och organisatoriska perspektiv, Psykologiska institutionen, Stockholms universitet.
  Ansvarig: Magnus Sverke.
 • 2015 ht, Organisationsteori, Företagsekonomi, Örebro universitet.
  Ansvarig: Hans Hasselbladh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.