Utlysning av två doktorandtjänster i arbetsvetenskap vid Luleå tekniska universitet

1
1085

Avdelningen Arbetsvetenskap i Luleå har ca 50 anställda som bedriver forskning och utbildning inom både teknisk och samhällsvetenskaplig sektor. Forskningen är behovsmotiverad och bedrivs i nära samarbete med aktörer i det omgivande samhället. Avdelningen för arbetsvetenskap är organiserad i ämnesområdena Industriell produktionsmiljö, Genus och teknik och Teknisk psykologi.Till Industriell produktionsmiljö söker vi nu två doktorander:

1. Doktorand i arbetsvetenskap med inriktning arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete. Du kommer att få unika möjligheter att arbeta med arbetsmiljöfrågor inom industrin, bland annat gruvindustrin som just nu är fantastiskt expansiv och intressant.

2. Doktorand i arbetsvetenskap med inriktning socialt hållbar samhällsutveckling. Du kommer att få unika möjligheter att arbeta med samhällsutveckling i en tvärvetenskaplig forskningsmiljö, där vi bland annat studerar samhällsomvandling i malmfälten.

Sista ansökningsdag är 30 november 2012. Mer info finns på: http://www.ltu.se/ltu/Lediga-jobb

 

1 COMMENT

  1. Hej!
    Jag undrar – helt orelaterat till din artikel – om du kan hjälpa mig att hitta arbetslivsforskare eller genusvetare som kan göra en studie av designbranschen och dess arbetsvillkor utifrån ett genusperspektiv under nästa år? Vore mycket tacksam för ledtrådar.
    Vänligen,
    Kerstin Sylwan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.