FALF 2020 – ersätts av digital förkonferens 16 juni

0
357

Årets FALF-konferens skulle ha ägt rum 15–17 juni 2020 på Mälardalens högskola i Västerås. På grund av Coronaepidemin har konferensarrangören och FALFs styrelse beslutat att skjuta upp den stora konferensen till 2021. För att forskare och yrkesverksamma inom arbetslivsområdet ändå ska få tillfälle att mötas detta år kommer vi erbjuda en kortare endagskonferens tisdag den 16 juni.

Vi kommer att bjuda på virtuella presentationer och diskussioner kring arbetslivsforskning, en doktorandträff, FALFs årsmöte och utdelning av Arbetsmiljöhögskolans pris för bästa avhandling i Sverige 2019 inom forskningsområdet arbetsliv och arbetsmiljö. Anmälan till den digitala förkonferensen sker som tidigare via konferensens hemsida https://www.mdh.se/konferens/falf2020

Konferensavgiften till förkonferensen är 400 kr, vilket är medlemsavgiften till FALF. För att FALF ska kunna fortsätta med sitt arbete att stödja svensk arbetslivsforskning är det viktigt att vi får in denna avgift. Personer som skickat in abstracts till årets konferens kommer att bli kontaktade av konferensarrangören.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.