Doktorandtjänst i arbetsmiljöteknik

0
53

Vid avdelningen Ergonomi och aerosolteknologi, EAT (http://www.eat.lth.se/) på Institutionen för designvetenskaper, LTH, bedrivs forskning kring samspelet mellan människan, hennes arbete och omgivande miljö och vad detta betyder för utformning av teknik, tekniska system och organisationer. Internationellt kallas området ofta Human factors & ergonomics (HF&E).

Samtidigt som vi har djup i vår forskning, med världsledande laboratorier kan vi också visa upp en stor bredd med förmåga till helhetssyn över disciplingränserna. Vår verksamhet kännetecknas av att den nästan alltid ingår i ett större sammanhang, och våra studier är oftast kopplade till verksamhet ute i samhället.

Som doktorand kommer du att ingå i en forskargrupp som för närvarande bedriver en rad projekt som på olika sätt berör hälso- och sjukvården.

Anställningen är under de tre första åren knuten till projektet Mobila tvärprofessionella hemvårdsteam: påverkan på arbetsmiljön för hemsjukvårds- och hemtjänstpersonal och utformning av digitalt stöd beviljat av AFA Försäkringar.

Läs mer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.